Starka varumärken har humor tempo patos medvind fans Flow

Vi anpassar oss efter situationen och uppdraget – inte tvärtom. Det innebär att du alltid får rätt team med rätt personer. Inte mer. Inte mindre. Vi ser våra kontor som hubbar – ibland är vi där, ibland är vi hos dig. Och välkommen till oss, förresten. Kunder sitter generellt för lite ute hos sina byråer. Kom till oss och jobba en dag, eller vecka, och känn hur gött det är.  
Det vi gör, gör vi tillsammans med kunden. Organiskt, öppet, prestigelöst. Så där som en långsiktig partner och rådgivare ska vara. Vi vill vara nära. Då blir det både roligare och bättre resultat.  

Med oss får du förstås också en solid arbetsprocess, som växt fram under snart 25 år som byrå. Den finns för att du som kund ska känna dig trygg, och göra oss så effektiva som möjligt. Så att du får mest för din peng.  

Varumärkesstrategi

Det är här allt börjar – oftast i alla fall. Bygg inte hus på grus. Innan man kan prata med sin marknad måste man ha koll på vem man är, vad man säljer, varför kunderna köper, hur konkurrenter ser ut och agerar. Allt det här hjälper vi till med – och formar och klär ditt varumärke på sätt som skapar mening för din marknad och mottagare.  

Vill du ta ditt varumärke till nya nivåer ? Prata med Patrick eller Johan.

Patrick Ekelius

Patrick Ekelius

Varumärkesstrateg
RING | MAILA

Johan Edberg

Johan Edberg

Copywriter
RING | MAILA

Vad gör vi?

Digitalt

Varumärken som inte lyckas digitalt lyckas snart inte någonstans. Därför hjälper vi dig med solida strategier, kreation och produktion för din digitala närvaro, både om du är helt ny i cyberspace eller en erfaren och vältrimmad spelare. 

Hojta på Robert eller Joel om du vill ta nya tag digitalt.

Robert Lindell

Robert Lindell

Manager WEB & SEO
RING | MAILA

Joel Sundström

Joel Sundström

Affärsutvecklare WEB & Digital
RING | MAILA

Vad gör vi?

Film & Foto

Film och foto är det mest varierande man kan jobba med inom kommunikation. Användningsområdena är oändliga. Vi förmedlar rätt budskap och känsla genom linsen och hjälper dig med till exempel reklamfilm, porträttfotografering, 3D-projekt, animationer, musikvideo, varumärkes- och instruktionsfilm. Vi skapar magi på plats ute hos våra kunder, på månen om det så krävs eller i vår film- och fotostudio i Helsingborg. 

Dennis eller Lisa-Marie berättar gärna mer om hur vi med film och foto gör ditt varumärke ännu bättre. 

Dennis Nilsson

Dennis Nilsson

Projektledare/Producent
RING | MAILA

Lisa-Marie Egnell

Lisa-Marie Egnell

Byråchef / Projektledare
RING | MAILA

Vad gör vi?

Det vi gör, gör vi tillsammans med kunden.
Organiskt, öppet, prestigelöst.