Starka varumärken har humor tempo patos medvind fans Flow

Varumärkesstrategi

Det är här allt börjar – oftast i alla fall. Bygg inte hus på grus. Innan man kan prata med sin marknad måste man ha koll på vem man är, vad man säljer, varför kunderna köper, hur konkurrenter ser ut och agerar. Allt det här hjälper vi till med – och formar och klär ditt varumärke på sätt som skapar mening för din marknad och mottagare.  

Vill du ta ditt varumärke till nya nivåer? Prata med Patrick.

Picture of Patrick Ekelius

Patrick Ekelius

Varumärkesstrateg
RING | MAILA

Digitalt

Varumärken som inte lyckas digitalt lyckas snart inte någonstans. Därför hjälper vi dig med solida strategier, kreation och produktion för din digitala närvaro, både om du är helt ny i cyberspace eller en erfaren och vältrimmad spelare. 

Hojta på Robert eller Joel om du vill ta nya tag digitalt.

Picture of Robert Lindell

Robert Lindell

Manager WEB & SEO
RING | MAILA

Picture of Joel Sundström

Joel Sundström

Affärsutvecklare WEB & Digital
RING | MAILA

Film & Foto

Rörligt media har fått en sann renässans de senaste åren med de digitala plattformarna. Samtidigt har krispiga foton alltid sin plats i kommunikationssammanhang. Allteftersom mängden rörligt, och stilla, bildmaterial ökar blir också publiken mer kräsen. Och i en tid där alla är content creators behövs experten mer än någonsin. 

Lisa-Marie berättar gärna mer om hur vi med film och foto gör ditt varumärke ännu bättre. 

Picture of Lisa-Marie Egnell

Lisa-Marie Egnell

Byråchef / Projektledare
RING | MAILA

Get in the flow!

Kul att du läser ända hit. Och kul att du är nyfiken på oss. Vi är nyfikna på dig! Hojta så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig, ditt varumärke och din sista rad. Hos dig, hos oss eller nån helt annanstans – fysiskt eller digitalt.