Film & foto med finess  fason  funktion  Flow 

Flow showreel 2023

Om det inte rör sig är det dött

Rörligt media har fått en sann renässans de senaste åren med de digitala plattformarna. Samtidigt har krispiga foton alltid sin plats i kommunikationssammanhang. Allteftersom mängden rörligt, och stilla, bildmaterial ökar blir också publiken mer kräsen. Och i en tid där alla är content creators behövs experten mer än någonsin.   

Kvalitet har aldrig varit viktigare

Rörlig media är både vanligare och viktigare än någonsin. Algoritmerna älskar rörlig media lika mycket som våra hjärnor. Det gäller för varumärken och verksamheter att hänga på. Samtidigt lever vi i en tid då ”alla är fotografer”. Vi drunknar i både stilla och rörlig media – av blandad kvalitet. För att sticka ut i det visuella budskapsbombardemanget och nå din publik behövs riktig kunskap och erfarenhet. Och så klart: tätt samarbete. 

Användningsområdena för film och foto är oändliga. Vi förmedlar rätt budskap och känsla genom linsen och hjälper dig med till exempel reklamfilm, porträttfotografering, 3D-projekt, animationer, musikvideo, varumärkes- och instruktionsfilm. 

Hos dig, hos oss eller någon helt annanstans

Vill du att vi filmar eller fotar hos dig på huvudkontoret, hos moderbolaget i Schweiz eller i vår studio i Helsingborg? Location är en viktig ingrediens för framgång och här styr uppdraget helt och hållet. Kanske är en alptopp rätt för ditt produktfoto, din lagerlokal bäst för din rekryteringsfilm eller så behövs studiokreativitet för att fånga rätt känsla. Det är dina behov som sätter ramarna för hur vi jobbar strategiskt och det är vår kreativitet som tar oss utanför boxen.

Lisa-Marie berättar gärna mer om hur vi med film och foto gör ditt varumärke ännu bättre. 

Picture of Lisa-Marie Egnell

Lisa-Marie Egnell

Byråchef / Projektledare
076-006 24 64
lisa-marie@flowagency.se

Faser för film och foto med Flow

För att vårt gemensamma film- eller fotoprojekt ska hålla rätt fart och tt riktning jobbar vi i faser. 

PRE-PRODUCTION

Identifierar dina behov och sätter en gemensam plan.​

PRODUCTION

Genomförande på vald plats, inklusive allt – från riggning till tagning.

POST-PRODUCTION

Från urval och redigering till korrektur och leverans av färdigt material, anpassat för kanalvalet.

Kom igång med Foto och film