Vi är flow

Flow team <3

Allt kommunicerar. Ditt Linkedin-flöde och din mässmonter. Din förpackning och din avatar. Bemötandet hos kundtjänst och produktfotot. Omvärldens uppfattning om ditt varumärke och dina produkter byggs, och förändras, hela tiden. Därför måste kommunikationen vara lika pågående som värdeskapande – och sticka ut gentemot både brus och konkurrenter.

Vi jobbar sida vid sida med dig och låter lösningarna växa fram organiskt, gemensamt och utan prestige. Vi ser oss som en långsiktig partner och rådgivare. Och kompis. För det ska vara lika kul som givande att jobba ihop med Flow. 

Vadå flow, förresten?

Flow är tillståndet där allt bara går av sig själv, och blir så himla bra. Du vet, när du är uppslukad av en härlig aktivitet och helt plötsligt har flera timmar gått. Översatt i kommunikation och varumärken innebär det att man möter marknaden snyggt, sömlöst och meningsfullt. Det skapar värde – både för dig och din kund.

Arbetet & livet

Hos oss är medarbetaren kung (eller drottning, så klart. En får välja själv). Det innebär att förskolehämtning, vab, weekendresor och däckbyten har en naturlig plats under dagen. Det ger gladare medarbetare – och bättre leveranser till kund. Flow, helt enkelt. Och flexibilitet. Att kunna åka för att byta till sommardäck innebär på intet sätt att vi är latmaskar som levererar för dåligt och för sent. Vi vet att det är tvärtom. I en bransch där många jobbar ohållbart och ohälsosamt jobbar vi istället smart, flexibelt och med starkt gemensamt ägarskap över våra kunduppdrag. Det blir bättre så. Du kommer få se. 

Get in the flow!

Kul att du läser ända hit. Och kul att du är nyfiken på oss. Vi är nyfikna på dig! Hojta så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig, ditt varumärke och din sista rad. Hos dig, hos oss eller nån helt annanstans – fysiskt eller digitalt.